Hola! Som un equip divers format per creatives, tècniques, formadores i joves

#Talent Saó

Berta López
Directora Creativa i Coordinadora de Saó Disseny. 

Diplomada en Gràfica Publicitària i posteriorment, en postgraus de Publicitat a l’Institut Superior de Marqueting de Barcelona i en Publicitat Digital i Nous Formats a Complot Escuela de Creativos. Compto amb més de 20 anys d’experiència professional al sector, visquent tant a Barcelona com al Brasil.

També he impartit formacions per a emprenedors amb projectes d’impacte social, sóc DJ de música tropical i he realizat rutes en bici pel Parc Agrari del Baix LLobregat.

Marta Ortega
Direcció d’art.

Graduada en disseny a LCI Barcelona, postgraduada en il·lustració, disseny i motion graphics a l’escola Bau, centre universitari d’arts i disseny.


Durant els últims cinc anys m’he encarregat de crear identitats, il·lustrar conceptes, dirigir la imatge de shootings i videoclips, crear i animar peces de disseny i generar contingut per a xarxes socials. Participar en projectes tan diversos, utilitzant tècniques diferents, m’ha enriquit i m’ha permès aprendre sobre altres àmbits.

 

Tinc molts hobbies, entre ells: restaurar mobles, cuinar, pintar i fer ceràmica, però el que més m’agrada és compartir tot això amb els meus.

 

Bea Soriano
Direcció d’art.

Dissenyadora gràfica, vaig estudiar Disseny Industrial i un Màster en Arts Gràfiques a la Universitat Politècnica de València. He format part de diferents estudis fins a arribar a SaóDisseny, on combino el disseny i realització de projectes de branding i campanyes gràfiques amb la docència al Lab Creatiu.

 
En el meu temps lliure, desconnecto fent pilates i passant temps amb la família i amics. M’agrada menjar paella els diumenges i descobrir persones i llocs bonics.
Núria Castellà
Acompanyament de joves.
Psicòloga graduada per la Universitat de Barcelona. Especialitzada en els camps d’intervenció socio-educativa, dificultats de l’aprenentatge i en el creixement personal, sexual i de parella. Experimentada en treballar des d’infants a persones adultes. Formadora i dinamitzadora de competències transversals. 
 
M’apassionen les noves tecnologies, els jocs de taula i el cinema. 
Hind Laid
Dissenyadora júnior

Graduada en disseny gràfic al Marroc l’any 2014, a l’ISTA HAY SALAM, l’Institut Especialitzat en Tecnologia Aplicada. Han passat 9 anys i per determinades circumstàncies, no havia pogut treballar mai en aquest camp.

Gràcies a Saó, he pogut realitzar el meu somni i viure la meva primera experiència laboral en l’àmbit del disseny.
En el meu temps lliure, m’agrada menjar couscous cada dissabte, preparar postres amb els meus fills i viatjar amb la meva família.

#HistoriesSAO

Experiències i emocions dels nostres joves als que el disseny i la creativitat els hi ha despertat la il·lusió i les ganes d’orientar les seves vides. Ells i elles són precisament el què ens fa únics. Ells i elles són la nostre raó de ser més creatives, socials i inclusives.

Salman Akdim

"Actualmente siento que lo tengo casi todo. Después de mi paso por Saó, he conseguido tener un trabajo fijo y acabar mis estudios. Estoy muy agradecido"

Va realitzar la formació de disseny i més tard va poder regularitzar la seva situació i tenir un contracte laboral a l'EI de Reformes, ja que estudiaba també un CFGM d'electricitat. Actualment treballa d'electricista.

Samuel Valencia

"Siento que he dado un gran paso para conseguir mis metas y objetivos. Después de mi paso por Saó pude conseguir un trabajo y empezar a estudiar lo que siempre he querido."

Després de la seva experiència a l'empresa, va aconseguir un contracte a Amazon i actualment estudia un CFGS de desenvolupament d'aplicacions web.

Vicenç Marco

"Estudié en Saó y me formé profesionalmente, luego me animaron a ampliar mis estudios y mis habilidades. un buen comienzo."

Un cop acabat el seu pas per la formació i l'empresa SaóDisseny va tenir un contracte laboral durant l'estiu i ara combina l'estudi de dibuix de còmic i el treball.

#ItinerariSAO

Els i les joves en risc d’exclusió que arriben a Saó Disseny, participen a la nostra metodologia, aprenentatge i processos de treball, profunditzant tant en l’autoconeixement com en experiències creatives. Durant la seva trajectòria, integrem i potenciem el talent dels joves per transformar el seu futur a través de la nostra empresa d’inserció.