Fesc 2021

29 Octubre 2021

La FESC ha complert 10 anys en aquesta edició. L’economia solidària ha crescut molt en aquest temps i la FESC amb ella. És el moment idoni per aturar-nos a mirar el camí recorregut i dibuixar plegades l’horitzó a què aspirem a arribar en la pròxima dècada.
La fira ha arribat en un any en què se’ns ha repetit fins a l’avorriment el conflicte entre l’economia i la vida; se’ns diu que s’ha d’aturar l’economia per a cuidar la salut col·lectiva.  La pandèmia ha visibilitzat és que el model d’economia capitalista entra en crisi i col·lapsa quan cal resoldre necessitats col·lectives, com ara gestionar una emergència sanitària.
Aquest any, des de Saó Disseny i juntament amb SaóReformes, hem tornat a participar a la fira per defensar que és possible fer una economia per la vida, una economia que resolgui les necessitats socials posant les persones i el planeta en el centre i que de fet és l’única possible per poder construir un món que mereixi ser viscut. L’economia solidària ja està construint moltes propostes que ho demostren i  la FESC serveix per reivindicar-les i, sobretot, reflexionar juntes sobre tots els reptes que tenim al davant.
Coneix més sobre la FESC (Fira d’Economia solidària)!