LAB creatiu

Si tens entre 16 i 23 anys i no saps què faràs el curs vinent, participa en una formació on podràs desenvolupar la teva creativitat i preparar-te pel teu futur. 

 

Apunta’t aquí!

Què és?

El LAB creatiu és una formació gratuïta de disseny gràfic on podràs experimentar amb la teva creativitat alhora que aprendre tècniques i programes de disseny. A més a més, t’orientarem perquè puguis tenir oportunitats laborals. 

 

La formació comença a l’octubre (places limitades) i l’horari és de dilluns a dijous de 9.30h a 13h.


#CreativitatAmbFutur

Qui pot participar?

Joves entre 16 i 23 anys.  No cal tenir estudis, el que es tindrà en compte per triar els candidats/es és la motivació i la capacitat de treballar en equip. Per apuntar-te escriu a olga.valls@saoprat.net, truca al 93 479 23 78 o envia un WhatsApp al 664 543 414.

 
 

Vols desenvolupar un projecte innovador i de qualitat amb els joves del nostre LAB?

Escriu a b.lopez@saodisseny.org

Model Transformador

SaóDisseny som una empresa d’inserció on generem projectes amb impacte social. Creiem en el poder del disseny i la creativitat per transformar el futur dels joves en risc d’exclusió social.

 

Els preparem mitjançant una formació creativa, acompanyament individualitzat i projecció ocupacional. Tot comença al LAB creatiu, un espai on els joves desenvolupan les seves habilitats creatives alhora que aprendran noves eines relacionades amb el disseny gràfic. 

 

Suma valor social

Si vols crear un projecte innovador i de qualitat amb els joves del nostre LAB, escriu a b.lopez@saodisseny.org, truca al 93 479 23 78 o envia un WhatsApp al 671 605 179.

 

A continuació pots veure alguns dels projectes elaborats pels joves del LAB.