Amb la nostra metodologia única i genuïna, a l’estudi de SaóDisseny generem projectes creatius i experiències amb impacte social i cultural per demostrar el poder transformador de l’art, la cultura i la tecnologia com una eina de millora a les condicions de vida, tant de les persones, com de les entitats col·laboradores i el nostre entorn.

Al LAB Creatiu -formació creativa i experiencial de SaóDisseny- participen joves amb problemes d’estructura familiar, adaptació cultural, amb falta de recursos i també professionals, formadors i convidats del món de l‘art, la cultura, la comunicació i la tecnologia.

L’objectiu principal no és tan sols plantejar i impulsar projectes de disseny, sinó integrar i potenciar el talent dels joves per projectar el seu futur a través de la nostra empresa d’inserció.

Cadascun dels projectes desenvolupats SaóDisseny faciliten l’intercanvi i el diàleg entre diferents formes de pensar i crear. Oferim solucions creatives a entitats del territori amb una mirada multidisciplinar i alineades als valors de l’economia social i solidària.