Ens agrada el que fem.

Ens agrada amb qui ho fem

Som un estudi de disseny amb consciència social i mediambiental. Ajudem a empreses i organitzacions a crear solucions de disseny innovadores, fresques i diferents. El nostre mètode inclou repensar i investigar materials, processos i tecnologies emergents per mitigar la petjada ambiental de cada projecte. A més, l’estudi de SaóDisseny és un espai d’inserció sociolaboral per a joves en situació de risc d’exclusió social.

*Creatitat

Tot comença amb una idea …

*Sostenible

Estem treballant activament per reduir el nostre impacte ambiental alhora que ajudem als nostres clients a fer el mateix.

*Amb propòsit

Saó disseny som un projecte d’economia social creat al 2007 per l’Associació SaóPrat amb la finalitat de facilitar la integració social de joves en situació de vulnerabilitat.

El nostre equip ens fa diferents

Un model transformador amb impacte social.
Un model transformador amb impacte social.

Formació

Tot comença al LAB creatiu, un espai on els i les joves desenvolupan les seves habilitats creatives alhora que aprendren noves eines relacionades amb el disseny gràfic. 

Contracte laboral

Per nosaltres el contracte laboral és una eina educativa que contribueix a consolidar aprenentatges treballats durant la formació en el Lab Creatiu i a aprofundir en els seus processos personals de descoberta de motivacions.

Contracte laboral

Per nosaltres el contracte laboral és una eina educativa que contribueix a consolidar aprenentatges treballats durant la formació en el Lab Creatiu i a aprofundir en els seus processos personals de descoberta de motivacions perquè retornin a formacions reglades o bé accedeixin a una feina en altres empreses.

Inserció

El 75% dels joves contractats accedeixen a un lloc de treball en el mercat ordinari i el 45% retornin a formacions reglades.

Som un equip inclusiu, divers i plural, on perfils professionals i els i les joves treballem conjuntament per oferir als nostres clients solucions de disseny innovadores, fresques i diferents. 

 

La mirada fresca dels i les joves son la particularitat del nostre treball i per tant, allò que ens fa únics, que ens fa especials.

_____

Opción 3

Saó disseny som un projecte d’economia social creat al 2007 amb la finalitat de facilitar la integració social de joves en situació de vulnerabilitat.

 

El nostre equip ho formem persones amb perfils molt diversos que col·laborem constantement per trobar la millor manera  d’oferir als nostres clients solucions de disseny innovadores, fresques i diferents. I alhora, contribuim a generar impacte social.

Berta López

Directora Creativa
Anna Valdeolivas, Formadora LabCreatiu
Bea Soriano
Visual Designer
Marta Ortega
Direcció d’art
Núria Castellà
Acompanyament Joves

#HistòriesDeFutur

Creiem en el potencial de totes les persones i el poder de la creativitat.
Creiem en el potencial de totes les persones i el poder de la creativitat.

Compartim experiències i emocions dels nostres joves als que el disseny i la creativitat els hi ha despertat la il·lusió i les ganes d’orientar les seves vides. Ells i elles són precisament el què ens fa únics. Ells i elles són la nostre raó de ser més creatives, socials i inclusives.

Salman Akdim

"Actualmente siento que lo tengo casi todo. Después de mi paso por Saó, he conseguido tener un trabajo fijo y acabar mis estudios. Estoy muy agradecido"

Samuel Valencia

"Siento que he dado un gran paso para conseguir mis metas y objetivos. Después de mi paso por Saó pude conseguir un trabajo y empezar a estudiar lo que siempre he querido."

Vicenç Marco

"Estudié en Saó y me formé profesionalmente, luego me animaron a ampliar mis estudios y mis habilidades. un buen comienzo."

Vicenç Marco

"Estudié en Saó y me formé profesionalmente, luego me animaron a ampliar mis estudios y mis habilidades. un buen comienzo."

Un cop acabat el seu pas per la formació i l'empresa SaóDisseny va tenir un contracte laboral durant l'estiu i ara combina l'estudi de dibuix de còmic i el treball.

Apunta’t

al nostre butlletí
per estar al dia!

 

Saó disseny som un projecte d’economia social creat amb la finalitat de facilitar la integració social de joves en risc d’exclusió a través d’un contracte laboral vinculat a un procés de formació (Lab Creatiu) i experiència professional.


Però són els joves que participen al nostre itinerari transformador el què ens fa únics. Ells i elles són la nostre raó i, alhora, contribuim a generar impacte social transformant el futur de joves en risc d’exclusió social.

Aquesta empresa social ens permet generar contractes d’inserció que, a més de feina, proporcionen formació i adquisició d’experiència professional a les persones que tenen més difícil l’accés al món laboral.

Els contractes d’inserció estan dirigits íntegrament a persones en risc d’exclusió social i s’enmarquen dins de l’itinerari que realitza la persona en l’organització. Els i les joves entre 16 i 23 anys que participen a la nostra metodologia (explicar mejor el perfil). Els preparem mitjançant una formació creativa, acompanyament individualitzat i projecció ocupacional. (poner un gráfico muy fácil de entender)

SaóDisseny som un projecte d’economia social on creem noves oportunitats laborals a joves que tenen més difícil l’accés al món laboral. Incluir el seu talent i creativitat ens fa únics.  

 

Per aconseguir-ho, som un equip amb perfils molt diversos que col·laborem constantement per trobar la millor manera  d’oferir als nostres clients solucions de disseny innovadores, fresques i diferents. I alhora, contribuim a generar impacte social.

 

ajudem a empreses i organitzacions a millorar la seva comunicació i visibilitat.

 

Som un equip amb perfils molt diversos que col·laborem constantement per trobar la millor manera  d’oferir als nostres clients solucions de disseny innovadores, fresques i diferents. 

 

Però són els joves que participen al nostre itinerari transformador el què ens fa únics. Ells i elles són la nostre raó i, alhora, contribuim a generar impacte social transformant el futur de joves en risc d’exclusió social.

 

Aquesta empresa social ens permet generar contractes d’inserció que, a més de feina, proporcionen formació i adquisició d’experiència professional a les persones que tenen més difícil l’accés al món laboral.

 

Els contractes d’inserció estan dirigits íntegrament a persones en risc d’exclusió social i s’enmarquen dins de l’itinerari que realitza la persona en l’organització. 

 
 iar 
 
 

Lab Creatiu

Una formació de 8 meses on els joves desenvolupan les seves habilitats creatives alhora que aprendran noves eines relacionades amb el disseny gràfic.

Empresa d’inserció

Identitat corporativa
Campanyes
Disseny editorial
Espais efímers + Senyalètica
Solucions digitals + web
Gadgets sostenibles

Acompanyament

Xerrades
Tallers creatius
Formacions a mida