Per Sant Jordi, fem Prat!

Category
Campanyes, Disseny digital, Disseny identitat i comunicació
Tags
Art, Graphic Design, Illustration, Photography
About This Project

 

Disseny d’identitat i comunicació + Campanya

 

Client:
Ajuntament del Prat de Llobregat.

 

Brief:

Creació de la campanya per Sant Jordi al Prat per comunicar les diverses activitats a la localitat. L’objectiu és que la ciutadania es quedi al Prat durant el cap de setmana de Sant Jordi i gaudeixi de l’oferta d’activitats culturals, tradicionals i de lleure que hi haurà a la ciutat.

 

Solució:

Creem una campanya basant-nos en el concepte: Per Sant Jordi, fem Prat! Interpel·lem directament a la ciutadania perquè aquest Sant Jordi es quedi a la localitat, consumeixi el seu producte, visiti els seus carrers i participi en les seves activitats culturals. El to de la comunicació vol connectar amb el públic al qual va dirigit, amb missatges breus i entenedors, sostinguts per una imatge fresca i actual. La identitat visual se centra en els tres elements més representatius de la festivitat: l’amor, la llegenda i la cultura.

Ideem i creem diferents creativitats que engrescant als ciutadans i ciutadanes a sentir el caliu, l’amor i la màgia de la llegenda a la seva ciutat, sota el claim per “Sant Jordi, fem …” els animem a omplir els carrers i gaudir de totes les activitats que s’oferien; “Per Sant Jordi, fem un vermut al fondo”, “Per Sant Jordi, fem un passeig juntes” i “Per Sant Jordi, fem Prat”.

 

Impacte:
· 1 jove participant en el projecte
· Divulgació de la cultura pratenca
· Col·laboració amb proveïdors locals
· Foment d’activitats d’economia social i solidària a més de culturals