Campanya de Responsabilitat Social Corporativa

#NoNomésCreatius, sinó també socials, inclusius i sostenibles

Coneix més sobre nosaltres

Creiem en les persones i el poder de la creativitat.
Creiem en les persones i el poder de la creativitat.

Repte de la campanya

Donar a conèixer Saó Disseny com un estudi creatiu amb impacte social i co-creació amb els joves en risc d’exclusió que participen a la formació de Saó. És el nostre signe distintiu, el què ens fa ser tan especials i únics.

 

L’objectiu principal de l’empresa d’inserció no es tan sols plantejar i impulsar projectes de disseny, sinó també integrar i potenciar el talent dels joves i acompanyar a la projecció del seu futur a partir de la investigació, el treball col·laboratiu, el pensament estratègic -design thinking- i la creativitat.

 

#NoNomésCreatius, sinó també socials, inclusius i sostenibles.

 

Fase 1: Recerca de materials

Compromesos amb el medi ambient de la mà de @freeblueoceans, part de l’equip de Saó participa en una recollida de residus pel Prat, concretament a l’entorn del riu Llobregat.

Fase 2: workshop al LAB Creatiu

Els joves + la artista @Kilomba crean obres d’art inèdites, uns personatges i alguns collages pensats per cada una de les empreses seleccionades, a partir d’uns residus i d’altres objectes reciclats que els hi identifiquin.

La diversitat i la co-creació com estratègia creativa aplicada al disseny

Fase 3: peces inèdites

Les obres prenen la forma de pósters, un obsequi creat i dissenyat exclusivament per cada client. El packaging que el contè, és una tote bag de material respectuós customitzada amb el claim “NoNomésCreatius”.

 

Els joves de SaóDisseny i l’equip de professionals són els encarregats de fer màgia i presentar el nostre propòsit tal i com veieu aquí.

Apostem per un model transformador amb impacte social

Hem creat noves #conexionsSAO amb les empreses del Prat que creiem que són imprescindibles per donar retorn a la comunitat i que aposten per projectes amb impacte social per garantir la sostenibilitat econòmica, social y medioambiental del nostre entorn.

 

Damm I Amazon I Decathlon I Akzonobel I Canaletas I Aigües del Prat I Aigües de Barcelona I Mercabarna I Esperanzah I Teatre l’Artesà I Can Pizza I El Calamar I Fundació Escola Teresiana

Impacte

Per crear aquesta campanya han participat 10 joves del LAB Creatiu.

 

@freeblueoceans ens ha guiat durant la recollida de residus i hem col·laborat amb l’artista @Kilomba. 

 

Els diferents materials han sigut impresos i elaborats a Saó i amb paper FSC.

 

El 75% de les entregues les hem fet evitant transports. 

 

Hem creat connexions amb 10 entitats locals del Prat, 1 entitat de Madrid i 1 de Barcelona..

Tens algun projecte o col·laboració en ment en què puguem ajudar-te?

Amb el suport de: