No només creatives, sinó també àgils i eficients

A continuació trobaràs un llistat de tot el què fem, però com no som expertes en tecnicismes et direm en el que si som expertes: anem de la mà amb els nostres clients, investiguem, ens emocionem, trobem una solució creativa adient al brief i li donem una forma sorprenent.

Identitat de marca

Utilitzem la nostra creativitat i experiència per a donar vida a la teva marca a través d’un disseny atractiu i coherent. Des de l’estratègia de marca, el naming, el disseny del logotip i de totes les aplicacions que puguis necessitar, fins al desenvolupament del manual de marca.

Disseny gràfic i comunicació

Desenvolupem tot tipus de projectes de comunicació visual, que van des de dissenyar un fulletó, un cartell, gràfica aplicada a espais, l’etiqueta per al teu producte o crear una campanya de comunicació.

Disseny digital+web

Sabem la importància de donar-li vida a les marques en el món digital. És per això que ens encanta crear vídeos d’animació i motion graphics. També ens encarreguem del disseny del teu web.

Disseny editorial

Una memòria és una gran opció per a reforçar els teus valors i que comuniquis els teus serveis i progressos de manera sostenible. Ens encarreguem de la direcció d’art en sessions fotogràfiques, d’il·lustrar, de redactar textos o traduir-los i de gestionar la producció en el cas que el necessitis.

Gadgets sostenibles

Els regals sostenibles no sols són una manera de promocionar-te, sinó també de mostrar el teu compromís amb el planeta. Per això hem preparat amb molt d’afecte aquest catàleg.
Mireia Azuara, Studium, Mail Boxes, Vector5, Bridepalla, Kilomba, ...
Mireia Azuara, Studium, Mail Boxes, Vector5, Bridepalla, Kilomba, ...
Col·laboracions

Els nostres projectes d’impacte social no serien possibles sense els nostres col·laboradors, tècnics, artistes, proveïdors locals i un gran etcètera que creuen en nosaltres i ens acompanyen a cada pas.

MENÚ

Nosaltres
Projectes
Serveis
Impacte

 

SEGUEIX-NOS

Instagram
Linkedin

 

CONTACTA’NS

hola@saodisseny.org
+34 671 605 179
Avda del Canal 110
El Prat de Llobregat