Som empresa d’inserció

Som un projecte d’economia social creat per l’Associació SaóPrat l’any 2011 amb la finalitat de facilitar la integració social de persones en situació de vulnerabilitat a través d’un contracte laboral vinculat a un procés de formació i capacitació professional. 

 

Com a empresa d’inserció, generem una activitat empresarial rendible i creixent, que enforteixi la sostenibilitat de l’impacte que es genera: social, ambiental i econòmic.

acompanyament + formació +contracte = oportunitat de futur
acompanyament + formació +contracte = oportunitat de futur
Per cada euro que aportes a la nostra  empresa, en retornem 3,13€ a la societat en beneficis socials, ambientals i socioeconòmics.

El valor social integrat és un càlcul monetari extret a través d’una metodologia científica que permet posar xifres a l’impacte econòmic i social que generem. El barri, les famílies, l’administració, l’empresa local i nosaltres sortim beneficiats! 

 

Si vols fer un projecte amb un alt impacte social a la teva ciutat, a l’empresa on treballes o al mig del camp…

Oferim al mercat serveis integrals de reformes, neteja i disseny gràfic

Apostem per la diversificació de sectors per a facilitar experiències laborals diverses que encaixin amb la diversitat de perfils de les persones que acompanyem. Perquè entenguis millor el que fem, fes una ullada als nostres serveis com a empresa d’inserció:

El nostre model està alineat amb 6 dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 adoptada per les Nacions Unides. També formen part i participem de forma activa amb diverses xarxes d’iniciatives socials perquè sabem que junts, podem construir una economia més inclusiva i sostenible per a tothom:
Una empresa d’inserció (EI) porta a terme qualsevol activitat econòmica de producció de béns o de prestació de serveis. El seu objectiu principal és la integració sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat o risc d’exclusió social, per això creen itineraris d’inserció personalitzats que tenen com a objectiu final la contractació. Durant l’itinerari d’inserció les persones aprenen un ofici, reben acompanyament tècnic i participen en formacions específiques, i és gràcies a aquest procés que aconsegueixen la seva inserció sociolaboral.
SaóPrat és transparent i responsable perquè el finançament que rebem, tant públic com privat, ens permet poder desenvolupar els nostres projectes. Els nostres comptes estan auditats.
L’economia social i solidària és el conjunt d’iniciatives socioeconòmiques, que prioritzen la satisfacció de les necessitats de les persones per sobre del lucre. També es caracteritzen perquè  actuen orientades per valors com l’equitat, la solidaritat, la sostenibilitat, la participació, la inclusió i el compromís amb la comunitat, i, també, són promotores de canvi social.
En primer lloc, és assumir que el medi ambient no és una font inesgotable de recursos, sent necessari la seva protecció i ús racional.
En segon lloc, és promoure el desenvolupament social buscant la unió entre comunitats i cultures. Amb això, cerca aconseguir millorar la qualitat de vida, salut i educació de les persones.
En tercer lloc, la sostenibilitat és promoure un creixement econòmic que generi riquesa equitativa per a totes les persones sense danyar el medi ambient.
Solucions amb valors d’economia social i solidària.
Solucions amb valors d’economia social i solidària.

MENÚ

Nosaltres
Projectes
Serveis
Impacte

 

SEGUEIX-NOS

Instagram
Linkedin

 

CONTACTA’NS

hola@saodisseny.org
+34 671 605 179
Avda del Canal 110
El Prat de Llobregat